uw huidige locatie:  Home > Artikel details >

CLS-Led Revo

Minder...


De CLS-Led Revo is het absoluut het beste product voor buiten gebruik. Deze 20 Watt led flood light vervangt een normale lichtbron van ca 200 watt. Het unieke ontwerp is stijlvol en spatwaterdicht. De CLS Revo is tevens eenvoudig te veranderen "op maat" Door andere lenzen of een andere kleur leds in te zetten, verandert deze Led flood light van bijv 30 naar 54 graden. Ook voor smalle bundels voor het accentueren van pilaren van een gebouw is de CLS Revo snel aan te passen. De CLS Revo wordt volledig in Nederland geproduceerd en heeft een garantie van 3 jaar !!

De REVO Basic uitvoering biedt al een scala aan mogelijkheden:
*Eenvoudig verwisselbare lenzen. Binnen enkele minuten kan de REVO omgebouwd worden van spot naar flood verlichting of naar elk ander type stralingshoek.
*Eenvoudig verwisselbare LED kleuren. De REVO is beschikbaar in uitvoeringen met verschillende LED kleuren. Met de optionele LED colour kits is het zelfs mogelijk om het product te veranderen naar een versie met een compleet andere kleur.
*Zeer hoge lichtopbrengst.
*De REVO Basic is klaar voor de toekomst, aangezien het product compleet modulair is. Door het verwisselen van de achterplaat is het mogelijk om de REVO Basic om te bouwen naar een REVO Modular.
*Nederlands ontwerp en productie! De behuizing is gemaakt van geanodiseerd aluminium CNC.
*De verwachte levensduur van de LEDs is meer dan 50.000uur.  Mocht, in het zeldzame geval, een LED vervangen moeten worden, dan kan dit op eenvoudige wijze binnen enkele minuten!
De REVO Basic is het ultieme outdoor design armatuur die perfect geschikt is voor het aanlichten van façades, bruggen, pilaren, beelden en tuinen. De unieke kwaliteiten van de REVO zorgen ervoor dat dit armatuur een vanzelfsprekende keus voor architecten en ontwerpers wereldwijd wordt.

De REVO is ‘s werelds eerste LED armatuur die volledig aan te passen is, dus met een eenmalige investering kan de REVO opgewaardeerd worden naar LEDs met een hogere lichtopbrengst of de kleur van de LEDs kan op eenvoudige wijze vervangen worden. REVO, het is tijd voor een revolutionaire benadering!