uw huidige locatie:  Home > LED Schermen

LED Scherm P20 Outdoor


JHM Lighting produceert eigen Led schermen in diverse resoluties. Ons waterdichte P20 scherm met een brightness van 6000 nits is uitemate geschikt voor buiten gebruik. Wij verhuren onze schermen tijdens grote evenementen en festivals. Ook voor een reclamescherm op een bedrijfs terrein kunt u bij ons terecht voor een advies op maat. Wanneer u interesse heeft in de huur van onze schermen of de aanschaf, neem dan gerust contact met ons op. 

Lees meer...

JHM LED Pixel Display

JHM LED Display Systems   JHM Lighting beschikt over een modulair LED Display Systeem zodat eenvoudig een LED Scherm op maat gemaakt      kan worden. De resolutie van dit Full colour LED scherm is zeer goed met 64 high power Led's per unit. Dit systeem    is leverbaar voor een betaalbare prijs.


Lees meer...

Led screen stock


At the moment we have 80 sqm P20 on stock
Lees meer...

Telefonisch contact opnemen

U kunt een contact formulier invullen, of telefonisch contact opnemen met JHM Lighting op +31(0)318-768037

Please fill in our contact form or call JHM Lighting at +31(0)318-768037

-Voor informatie over Lasershows en Bedrijfspresentaties verwijzen wij u graag naar : Advanced Lasershow Design

-Voor informatie over het uitlichten van uw bedrijfspand, of het inhuren van Zoeklichten verwijzen wij u naar: SkyLights.nl


*


 
 


JHM LED Display System, oprolbaar

JHM LED Scherm, Oprolbaar, Licht van gewicht
Het oprolbare JHM LED scherm bestaat uit losse segmenten van 1,00 x 0,50 mtr met een gewicht van slechts 2,9 Kg en een scherm van 2,0 x3,0 mtr weegt nog geen 25 kg. Ons LED scherm bevat 3072 RGB LED's per m2 wat neer komt op een scherm resolutie van 1024 pixels.
Lees meer...

JHM LED Pixel Wall

JHM LED Display Pixel WallOnze JHM LED pixel wall is de oplossing voor lage resolutie LED display. De RGB LED units vormen gezamelijk een grootbeeld LED scherm, een betaalbare methode om uw bedrijfspand of Discotheek te voorzien van een muur gevuld met RGB LED's.

Voor een demonstratie video van dit scherm met RGB LED modules kunt u een mailtje sturen naar demo@jhmlighting.nl onder vermelding van JHM LED Pixel Wall.