uw huidige locatie:  Home > LED verlichting > LED Strips

JHM High Power LED Strips


JHM Lighting produceert eigen LED strips met een hoge lichtopbrengst. In tegenstelling tot de meeste LED strip leveranciers leveren wij enkel LED strips op 24V. Aangezien wij slechte ervaringen hebben met de veel aangeboden 3528 strips zijn die bij ons vanaf 2009 al niet meer verkrijgbaar. Wij staan voor kwaliteit en wie de goedkoopste oplossing zoekt komt vaak bedrogen uit. Onze LED strips leveren 4x meer licht dan de meeste andere strips. Wanneer u op zoek bent naar het beste resultaat, neem dan gerust contact op voor een advies op maat. Wij hebben de afgelopen jaren al zeer veel projecten met succes afgerond.
Lees meer...

Led verlichting in RestaurantVoor de complete verbouwing van dit restaurant kregen wij de opdracht om de verlichting duurzaam en sfeervol te verzorgen. Restaurant Carnevino is dan ook volledig verlicht met Led verlichting. Naast de dimbare led spots in het plafond is veel gebruik gemaakt van Led strips voor accent en koof verlichting. Met een druk op de knop zorgen de dimbare RGB Led strips voor een andere sfeer in het restaurant. Het ontwerp van de inrichting is verzorgd door DSGN4U, een professioneel ontwerp bureau waar wij regelmatig mee samenwerken.

Locatie: Carnevino
Ontwerp: DSGN4U

Lees meer...

Led strips verwerkt in Pas Spiegels

Led strips verwerkt in pas spiegels
Voor deze kledingzaak zijn de Pas Spiegels voorzien van Led strips in een daglicht witte kleur om een zo natuurlijk mogelijk kleurbeeld te geven. Naast deze mooie strakke witte lichtkleur geven de led strips een extra chique effect aan de spiegels.

Lees meer...

Led strips en Spot-Art


Spot-Art is een kunstwerk, opgebouwd uit perforaties. Denk aan een foto, logo of patroon uit een paneel van staal of aluminium. Door gebruik te maken van verschillende perforatiegroottes en verschillende afstanden tussen de gaatjes krijgt elke afbeelding een uniek en abstract effect. Het is als het ware een soort pixeleffect van ponsgaatjes. De toepassingsmogelijkheden zijn legio: van een portret tot panelen ter verfraaiing van interieurs, gebouwen of publieke ruimtes. Voor een nog specialer effect kunnen wij achter het Spot-Art paneel energiezuinige LED-verlichting aanbrengen. Iedere variatie in kleur is hierbij mogelijk.

Meer informatie over Spot-Art vindt u op:  www.Spot-Art.nl

De samenwerking met Spot-Art heeft inmiddels al zeer mooie resultaten opgeleverd, zoals u hieronder kunt zienLees meer...

Onze LED verlichting

Onze LED verlichting wordt ontworpen volgens de wensen van onze klanten en zijn voorzien van de laatste generatie LED's. Het gebruik van gewone LED's is inmiddels verouderd en al onze nieuwe LED verlichting, LED Parren, LED panelen en LED Vloeren worden tegenwoordig voorzien van SMD LED's. Het gebruik van SMD LED's is duurder dan gebruik van gewone LED's, maar de licht opbrengst van onze SMD LED producten is dan ook bijna 2x zo hoog.

.....Een investering in een heldere toekomst !!.....

Led strips bij Valentino Flowershop 2


Voor het nieuwe filiaal van Valentino Flowershop te Veenendaal hebben wij conventioneel licht gecombineerd met Warm Witte Led strips en CLS Revo. De kasten met vazen en planten krijgen een zeer natuurlijke gelijkmatige belichting door de Led strips zonder koud of kil over te komen.

Lees meer...

Led strips bij Valentino Flowershop 1

Led strips kastverlichting
Bij Valentino Flowershop te Veenendaal waren de kasten wat aan de donkere kant omdat er geen licht in viel. De donkere kleur werkte natuurlijk ook niet in het voordeel voor het lichtbeeld. Door het aanbrengen van High Power Led Strips hebben wij de gehele winkel weer een nieuw fris uiterlijk gegeven. De led strips die een natuurlijke warm witte kleur licht geven leveren ongeveer 900 lumen per meter en geven daardoor meer dan voldoende licht. De kasten met vazen en planten krijgen een zeer natuurlijke gelijkmatige belichting door de Led strips zonder koud of kil over te komen.

Lees meer...

RGB Led strips in Winkel Balie

RGB Led strips in Winkel Balie
Voor de nieuwe kledingzaak H!P in IJsselstein leverde wij naast de led strips in de spiegels en de led planfond panelen ook de RGB led strips voor in de Toonbank. De RGB led strips kunnen dmv een afstandsbediening eenvoudig van kleur veranderen en geven een prachtig effect aan de balie.
Opdrachtgever:  H!P
Interieurontwerp: DSGN4U

Lees meer...

Telefonisch contact opnemen

U kunt een contact formulier invullen, of telefonisch contact opnemen met JHM Lighting op +31(0)318-768037

Please fill in our contact form or call JHM Lighting at +31(0)318-768037

-Voor informatie over Lasershows en Bedrijfspresentaties verwijzen wij u graag naar : Advanced Lasershow Design

-Voor informatie over het uitlichten van uw bedrijfspand, of het inhuren van Zoeklichten verwijzen wij u naar: SkyLights.nl