uw huidige locatie:  Home > LED verlichting > LED Inbouw Spots

CLS-Led Luxo 3


CLS Luxo downlighter serie staat voor een energie besparing van 80% en 3 jaar garantie!

Met de nieuwe Luxo downlighter serie neemt CLS-Led wederom een voorsprong op alle andere fabrikanten van LED verlichtingsarmaturen. U kiest voor een hoogwaardige LED oplossing met een uniek Nederlands functioneel design dat in Nederland geproduceerd word. Desondanks is de prijsstelling zondermeer concurrerend te noemen.

Het merendeel  van de fabrikanten kiest er voor om een conventionele down lighter eenvoudigweg van een led lichtbron te voorzien. Hiermee wordt voorbij gegaan aan het feit dat om een levensduur van 50.000 branduren te verkrijgen er veel research naar een efficiŽnt koellichaam gedaan dient te worden. Daarnaast is de keuze voor de het merk en type LED van essentieel belang, alsmede een hoogwaardige optiek teneinde een maximale lichtopbrengst te genereren.


Lees meer...

*


 
 


Dimbare LED spots in t Veerhuis


In opdracht van DSGN4U werden wij gevraagd mee te denken over het lichtplan voor de verbouwing van het Veerhuis in Nieuwegein. De betreffende zaal die in zijn geheel ontworpen is door Peter Slotboom van DSGN4U moest een multifunctionele zaal worden, geschikt voor vergaderingen en feesten. De gehele zaal moest voorzien worden van duurzame producten van zeer goede kwaliteit. Voor de spots aan de rand was de keuze voor de CLS Luxo 3 dan ook snel gemaakt. Deze inbouw Led spot heeft een mooi strak design, is traploos dimbaar en geeft meer dan genoeg licht bij een verbruik van slechts 7,5 watt. Naast de mooie uitstraling van deze led spot kan ook de lichthoek eenvoudig veranderd worden door het plaatsen van een andere lens in de spot. Het gehele systeem wordt bedient met een domotica systeem dat de CLS Luxo 3 spots dimt door middel van 0-10V signaal.

Locatie: t Veerhuis
Ontwerp: DSGN4U

Lees meer...

Telefonisch contact opnemen

U kunt een contact formulier invullen, of telefonisch contact opnemen met JHM Lighting op +31(0)318-768037

Please fill in our contact form or call JHM Lighting at +31(0)318-768037

-Voor informatie over Lasershows en Bedrijfspresentaties verwijzen wij u graag naar : Advanced Lasershow Design

-Voor informatie over het uitlichten van uw bedrijfspand, of het inhuren van Zoeklichten verwijzen wij u naar: SkyLights.nl