uw huidige locatie:  Home > LED verlichting > LED Grond Spots

CLS-Led Cas 3


De CAS 3 is een compacte, maar krachtige inground floodlight die geschikt is voor talloze doeleinden. De unit kan gebruikt worden voor alle soorten façades, objecten en landschapsverlichtingen. De CAS 3 is voorzien van Luxeon III en K2 LEDs wat zorgt voor de meest optimale lichtopbrengst. De LEDS hebben een levensduur van ongeveer 50.000 uur.
De gebruikte lenzen zijn van het floodlight type met een symmetrische hoek van ongeveer 45º.


Lees meer...

CLS-Led Cas 9


De CAS 9 is een compact, maar krachtig inbouwarmatuur en geschikt voor talloze doeleinden, waaronder het aanlichten van gebouwen, pilaren, bruggen, bomen, tuinen en andere buiten objecten. De CAS 9 is voorzien van Luxeon III of Luxeon K2 LEDs. De LEDs hebben een levensduur van  ongeveer 50.000 branduren. U kunt kiezen uit twee typen lenzen; ‘flood’ lenzen met een lichtspreiding van 45º en een spotversie met een hoek van ongeveer 15º. De lichtopbrengst is enorm. Afhankelijk van het aan te lichten object en het type lens is de CAS 9 in staat om tot een afstand van 25 meter hoog een vlak of object aan te lichten.

Lees meer...

Telefonisch contact opnemen

U kunt een contact formulier invullen, of telefonisch contact opnemen met JHM Lighting op +31(0)318-768037

Please fill in our contact form or call JHM Lighting at +31(0)318-768037

-Voor informatie over Lasershows en Bedrijfspresentaties verwijzen wij u graag naar : Advanced Lasershow Design

-Voor informatie over het uitlichten van uw bedrijfspand, of het inhuren van Zoeklichten verwijzen wij u naar: SkyLights.nl


*


 
 


CLS-Led Cas 3 RGB


De CAS 3 is een compacte, maar krachtige inground RGB floodlight die geschikt is voor talloze doeleinden. De unit kan gebruikt worden voor het aanlichten van gebouwen, bomen, bruggen en andere objecten. De CAS 3 RGB is voorzien van Luxeon III en K2 LEDs wat zorgt voor de meest optimale lichtopbrengst. De LEDS hebben een levensduur van ongeveer 50.000 uur.
De gebruikte lenzen zijn van het floodlight type met een symmetrische hoek van ongeveer 45º.