uw huidige locatie:  Home > Artikel details >

CLS-Led Cas 3

Minder...


De CAS 3 is een compacte, maar krachtige inground floodlight die geschikt is voor talloze doeleinden. De unit kan gebruikt worden voor alle soorten fašades, objecten en landschapsverlichtingen. De CAS 3 is voorzien van Luxeon III en K2 LEDs wat zorgt voor de meest optimale lichtopbrengst. De LEDS hebben een levensduur van ongeveer 50.000 uur.
De gebruikte lenzen zijn van het floodlight type met een symmetrische hoek van ongeveer 45║.
De units hebben een interne automatische voeding van 110-120 vac. Deze voeding heeft een hittebeveiliging en schakelt in het geval van oververhitting automatisch uit. Dit garandeert een maximale levensduur van de LEDs. De armaturen zijn eenvoudig te installeren en speciale kennis van LED technologie is niet nodig.

De armaturen zijn vervaardigd van aluminium ADC-12 met een heldere- of frosted (optioneel) glasplaat. Alle CAS units worden geleverd compleet met 5 meter H05RN-F 3 x 0,75 kabel. De glasplaat heeft een dikte van 5mm. De roestvrij stalen ring (316) is bevestigd met roestvrij stalen inbus schroeven.
De maximale druk op de lampen is 15 kg/cm2 dus uitermate geschikt voor boulevards en winkelpromenades. De unit heeft een IP65 waarde.