uw huidige locatie:  Home > Artikel details >

CLS-Led Cas 9

Minder...


De CAS 9 is een compact, maar krachtig inbouwarmatuur en geschikt voor talloze doeleinden, waaronder het aanlichten van gebouwen, pilaren, bruggen, bomen, tuinen en andere buiten objecten. De CAS 9 is voorzien van Luxeon III of Luxeon K2 LEDs. De LEDs hebben een levensduur van  ongeveer 50.000 branduren. U kunt kiezen uit twee typen lenzen; ‘flood’ lenzen met een lichtspreiding van 45º en een spotversie met een hoek van ongeveer 15º. De lichtopbrengst is enorm. Afhankelijk van het aan te lichten object en het type lens is de CAS 9 in staat om tot een afstand van 25 meter hoog een vlak of object aan te lichten.De units hebben een interne automatische voeding van 110-120 vac. Deze voeding heeft een hittebeveiliging en schakelt in het geval van oververhitting automatisch uit. Dit garandeert een maximale levensduur van de LEDs. De armaturen zijn eenvoudig te installeren en speciale kennis van LED technologie is niet nodig.

De armaturen zijn vervaardigd van aluminium ADC-12 met een heldere- of frosted (optioneel) glasplaat. Alle CAS units worden geleverd compleet met 5 meter H05RN-F 3 x 0,75 kabel. De glasplaat heeft een dikte van 5mm. De roestvrij stalen ring (316) is bevestigd met roestvrij stalen inbus schroeven.
De maximale druk op de lampen is 15 kg/cm2 dus uitermate geschikt voor boulevards en winkelpromenades. De unit heeft een IP65 waarde.